Konforlu Bir Yolculuk İçin Hangi Koltuğu Seçmeliyiz?

UZUN OTOBÜS YOLCULUKLARINI RAHAT VE KONFORLU GEÇIREBILMEK IÇIN EN ÖNEMLI FAKTÖR ŞÜPHESIZ SEÇILEN YOLCU KOLTUĞUDUR.

Sektörün önde gelen kara ve deniz taşımacılığında sizlere yolculuğunuzda eşlik eden yolcu koltuk üreticilerinden biri olarak, uzun seyahatleriniz öncesi daha konforlu bir yolculuk geçirebilmeniz ve size en uygun koltuğunu seçebilmeniz için bazı tüyolar vereceğiz.

Uzun boyluysan veya önünde oturan yolcuların koltuğu yatırması konfor alanını daraltıyorsa, diz mesafesinin en geniş olduğu ve önünde koltuk bulunmayan ilk sıradaki koltuklar ve orta kapı arkasındaki koltuklar tam sana göre.

Ya da yol boyunca manzaranın tadını çıkartmak istiyorsan, 2+2 koltuk dizilimine sahip otobüslerde koltuk numaran 4’ün katları veya 4’ün katlarından bir fazla ise seçmiş olduğun otobüs koltuğu büyük ihtimalle cam kenarı olacaktır.

Eğer molalarda en önce dışarıya çıkanlardan olmak istiyorsan orta kapıya yakın oturmak sana büyük avantaj sağlayacaktır. Bu koltuklar sürekli açılan orta kapı sebebi ile hava değişiminden en fazla etkilenen temiz havanın en etkili olduğu konumda bulunmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra ürettiğimiz otobüs koltuklarının özelliklerini, yolculuklarınıza konfor katan aksesuarlarımızın yarattığı farkları keşfedebilmek için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeniz, konforu hissedebilmek için İnova yolcu koltuklarını tercih etmeniz yeterli.

Böylece uzun bir yolculuğu otobüs içindeki koltuk seçiminden bağımsız, hangi koltukta oturursanız oturun yolculuğunuzu en kısa yoldan konforlu ve güvenli bir şekilde geçirmenizi sağlayacak İnova koltuklarını daha yakından tanıyın.

Konforu hissedebilmek ve Avrupa standartlarında güvenilirliğini kanıtlamış İnova yolcu koltuklarından sende hangi koltuğu seçeceğini biliyorsun.

Haydi nerede oturmak istediğini seç ve yolculuğun keyfini çıkar.

  • PAYLAŞ :