Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldık.

  • 14 Haziran 2024 Cuma

İnova Otomotiv olarak bir başarıyı daha sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği tarafından tarafımıza verilen teşekkür belgesi, çalışmalarımızın ve çabalarımızın takdir edilmesi açısından bizleri onurlandırdı.

Bu önemli belge, Türkiye'nin küresel gelişimi ve toplumsal refahı yolunda, üstün bir özveri ile hedef odaklı yürüttüğümüz çalışmalarımızın azim ve kararlılıkla devam edeceğine olan inancımızı pekiştirmektedir.

Teşekkür belgesi, üretim ve ihracata olan güçlü katkılarımızın bir göstergesi olarak, sektördeki liderliğimize olan tutkumuzu ve kararlılığımızı perçinlemektedir. İnova Otomotiv olarak, daha güzel yarınlar için yerli yatırım ve anlaşmalarla vizyonumuzu daha da ileriye taşıyoruz. Bu çerçevede gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, yalnızca şirketimizin değil, aynı zamanda ülkemizin de ekonomik gelişimine büyük katkı sağlamaktadır.

Dünyanın ve ülkemizin geleceği için üretim ve ihracat alanında gösterdiğimiz çabaların takdir edilmesinden büyük onur duyuyoruz. Bu başarıyı elde etmemizde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Birlikte başardıklarımızın gelecekteki başarılarımız için bir temel oluşturduğunu bilerek, her zaman daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz.

İnova Otomotiv olarak, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerle sektördeki liderliğimizi sürdürme kararlılığındayız. Bu yolda bizlere duyulan güven ve destek için bir kez daha teşekkür eder, başarılarımızın devamını dileriz.

  • PAYLAŞ :