Geleceğimiz Güvenli Koltuklarda

MINIBÜSLER, ŞEHIR IÇI YOLCU TAŞIMANIN YANI SIRA ÖZELLIKLE OKUL ARAÇLARINDA SIKLIKLA KULLANILIR.

Öğrencilerin evlerinden okullarına güvenle taşındığı bu araçların koltuklarının da çocuklar için uygun olması gerekir. Geleceğimiz çocukların güvenliğini sağlayan koltuklar ile ebeveynler rahatlıkla çocuklarını servise verebilirken çocuklar da ev-okul arası seyahatlerinde konforlu yolculuk yapabilirler.

Kido Safe, çocukların güvenliği ve konforu düşünülerek özel olarak üretilmiş bir koltuk modelidir. Bu koltuklarda yükselen oturak mekanizması sayesinde emniyet kemeri doğru şekilde takılabilir. Özellikle ilkokul çocukları için tercih edilen Kido Safe, üç noktalı emniyet kemer sistemi ile de çocukların yolculuk boyunca güvende olmasını sağlar.

Kido Safe, çocukların güvenliğini sağlarken aynı zamanda konforlu bir yolculuk gerçekleştirmelerine de olanak verir. Yatarlı arkalık, gazetelik, servis tableti ve koridor tarafı katlanır kolçak ile çocuklar yolculuk boyunca rahat edebilirler. Okuldan yorgun eve dönen çocuklar koltuğunu yatırıp dinlenebilirken isteyenler de kitap veya defterlerini doğrudan gazetelik kısmına yerleştirebilir. Servis tableti ise çocuklara, arabada eşyalarını koymak veya yemek yeme için de rahatlık sağlar.

  • PAYLAŞ :